Miranda is de ene zus van zelf.
Ze laat zich graag inspireren door haar eigen achtertuin en maakt de mooiste illustraties. De diervriendelijke insectenkabinettten zijn tekenend voor haar. Naast kunst voor in de winkel schept zij ook orde op zaken als het gaat om bijvoorbeeld de administratie.

Patricia is de andere zus van zelf
, maakt betonnen & botanische producten. Daarnaast legt zij zich met veel plezier toe op de organisatie van De zussen van zelf. Staat te popelen om hier haar fulltime baan van te maken. En staat als beginnend ondernemer open voor tips en suggesties.
Arjen, onze meubel man.
Grafisch ontwerper van beroep maar gebruikt het liefst al zijn vrije tijd om in zijn werkplaats met zijn favoriete materiaal, hout, aan de slag te gaan. Zijn grafische achtergrond is terug te zien in de meubels die hij maakt. Arjen heeft een voorliefde voor oud, hergebruikt hout, maar maakt ook graag objecten van relatief goedkope materialen zoals OSB en beton. Door de combinatie en bewerking ervan krijgen deze materialen en de uiteindelijke meubelstukken juist extra charme. Uiteraard wordt alleen hout met het FSC keurmerk gebruikt. Arjen maakt met veel plezier ook meubels op bestelling naar jouw specifieke smaak of kleur.
  
Marlies is van de zachte kant: zij maakt kussens om je interieur op te vrolijken. Toen ze begon met het naaien van kleertjes, zachte dekentjes en indianententen voor haar kinderen, ontdekte ze dat haar oma vroeger cheffin was geweest in een naaiatelier. Ze heeft het blijkbaar niet van een vreemde. Het liefst gebruikt zij biologisch katoen met prints van bloemen en planten. Restjes stof worden ingezet voor een ander doel of gerecycled.

Bedrijfsgegevens De zussen van zelf
Kamer van Koophandel 63196174 | BTW nummer NL855132395B01 | Gerrit van Stellingwerfstraat 92 | 3812 SN | Amersfoort | vraag@dezussenvanzelf.nl | 0614468528 


Dat kastje in een ander formaat? Gepersonaliseerde wandpanelen? In sommige gevallen is maatwerk mogelijk. Stuur een mail met je verzoek naar vraag@dezussenvanzelf.nl en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn.


Wie zijn zij van zelf eigenlijk? En wie maakt wat? Graag stellen we de makers aan je voor... lees verder.

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.