Kokedama's: Japanse mosbollen

Ze noemen Kokedama's ook wel 'armeluis bonsai'. Niks armeluizigs aan wat ons betreft! Prachtige orchidee├źn, weelderige varens, stuk voor stuk schoonheden!

Vraag offerte aan

 

De Kokedama's zijn geweldig om op te hangen. Gebruik hiervoor transparant etalagedraad en ze lijken te zweven. Een groepje zwevende mosbollen wordt ook wel 'string garden' genoemd, ofwel een hangende tuin. Maar ook op een mooie schotel of in een leuk kommetje met een bodempje grind voor afwatering doen ze het geweldig.

Verzorging is eenvoudig: dompel je Kokedama een keer per week in een emmer water. Let op: houd de mosbol helemaal onder water tot 'ie uitgebubbelt is. Plant zelf boven water houden. Poosje uit laten lekken en dan weer ophangen of op z'n schotel zetten. 

Tussentijds kun je het mos met een plantenspuitje besproeien om dit mooi groen te houden, al zal het mos op den duur wel bruiner worden.

De Kokedama's zijn vooralsnog alleen op de markten waar wij staan verkrijgbaar.

Relevante producten

Diervriendelijk insecten...

€ 30,00

Bestellen

Sjiek plantenspuitje

€ 4,95

Bestellen

Mini wereld onder glazen...

€ 52,50

Bestellen


Dat kastje in een ander formaat? Gepersonaliseerde wandpanelen? In sommige gevallen is maatwerk mogelijk. Stuur een mail met je verzoek naar vraag@dezussenvanzelf.nl en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn.


Wie zijn zij van zelf eigenlijk? En wie maakt wat? Graag stellen we de makers aan je voor... lees verder.

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.